Ajankohtaista.

Vaikka vuosinäkymät olisivat positiivisia, osakemarkkinoiden vuoden sisäiset merkittävät arvonlaskut ovat...
Osakemarkkinoiden vahva vire jatkui tammikuussa, kun mm. Saksan ja Ranskan osakemarkkinoiden...
Osakeindeksien ennätystehtailu on jatkunut. Yhdysvaltalainen SP500-indeksi ja Saksalainen DAX-indeksi tekivät tälläkin viikolla uudet kaikkien aikojen huiput.
Osakemarkkinoiden viikko on sujunut vaihtelevasti. Yhdysvaltalainen SP500-indeksi teki tälläkin viikolla uudet kaikkien aikojen huiput ennen kuin kääntyi alas keskiviikkona.
Yhdysvaltalainen SP500-indeksi saavutti jo viime viikon perjantaina uudet kaikkien aikojen huiput. Edellinen ennätys oli tammikuun alusta 2022. Tällä viikolla SP500 on noussut vielä lisää. Yhdysvaltojen perässä monet globaalit indeksit ovat ainakin lähellä uusia huippujaan.
Osakemarkkinoiden viikko on sujunut vaihtelevasti, vaikka korot ovat nousseet painaen korkosijoitusten kursseja. Yhdysvalloissa Nasdaq100-indeksi sulkeutui torstaina Applen johdolla uuteen kaikkien aikojen huippuunsa.
Indeksirahastot ovat useampana vuonna tarjonneet ylituottoa keskimääräiseen aktiivirahastoon verrattuna....
Tarkista, että sijoitukset ovat hyvin hajautettu ja pysy sijoitettuna suunnitelman mukaisesti...
Marras-joulukuussa sekä osakkeet että korkosijoitukset ovat tarjonneet poikkeuksellisen mukavia tuottoja...
Aivan tammikuun alussa koettiin pari laskupäivää, joiden jälkeen monet indeksit ovat nousseet lähelle viime kuukausien huippujaan.
Osakemarkkinoiden viikko on sujunut kevyessä nousussa. Viikon alkupuolella Iso-Britannia jatkoi globaalia myönteisten inflaatioyllätysten sarjaa.
Marras-joulukuussa maailman isoimmat pankit ja varainhoitajat julkaisevat sijoitusnäkemyksenä tulevalle vuodelle. Luin kymmenen...