Tule töihin Indexiin!

Riippumattomien sijoituspalveluiden kysyntä jatkaa vahvassa kasvussa. Haemme jatkuvasti uusia osaajia mukaan osaksi Indexin ammattitaitoista tiimiä. Jos olet yrittäjähenkinen ja koet Indexin sijoitusfilosofian ja riippumattoman, asiakaslähtöisen sijoitusneuvonnan vastaavan omaa tapaasi toimia sijoitusalan ammattilaisena, ota meihin yhteyttä!

Mahdollisista avoimista, haussa olevista työpaikoista, ilmoitamme myös tällä sivulla.

Kalle Anttila
operatiivinen johtaja
kalle.anttila@indexvarainhoito.fi
puh. 050-5495771

”Valitsin Indexin koska palvelu on kustannustehokasta, asiakasläheistä ja Index on riippumaton toimija”

Asiakas vuodesta 2015

”Pidän Indexin yksinkertaisesta ja läpinäkyvästä toimintamallista.”

Asiakas vuodesta 2020

”Index on ansainnut luottamukseni. Tiedottaa ja nostaa kriittiset asiat nopeasti esiin. Ymmärtää meidän pitkäjänteisen tavan toimia.”

Asiakas vuodesta 2018

”Suositelen Indexiä, koska toiminta on asiakasläheistä, palvelu nopeaa ja ystävällistä. Ammatillinen osaaminen vahvaa”

Asiakas vuodesta 2016

Esittelyssä indexiläinen – Back Officen Jere Krok

Jere Krok, 26, toimii Index Varainhoidon Back Office-tehtävissä jo neljättä vuotta. Mikä on saanut Jeren hakemaan töihin Indexiin ja miltä arki näyttää ”bäkkärissä”?

Tuusulasta kotoisin oleva Jere pelasi jääkiekkoa tavoitteellisesti koko nuoruutensa. Armeijan jälkeen olivat kuitenkin opiskelut mielessä ja suuntana Haaga-Helian tradenomi-koulutus finanssi-ja talousasiantuntija koulutusohjelmassa. Opiskeluaikana Jere työskenteli isossa pankissa taloushallinnon tehtävissä, mutta mieli teki tehdä töitä vähän enemmänkin kuin vain muutama tunti viikossa opiskelujen ohessa. Varainhoitoalaa kartoittaessaan Jere etsi erityisesti riippumattomuuden ja läpinäkyvyyden arvomaailmaan keskittyneitä toimijoita ja Index Varainhoito nousi kiinnostavana yrityksenä esiin.  Jere on solahtanut nopeasti Indexin porukkaan mukaan ja on ottanut alusta lähtien vastuun Back Office-toimintojen päivittäisistä rutiineista ja työtehtävistä. Kehitystehtävissä on apuna myös kollega Nina Laakso ja esimies Marjut Kaste.

Mitä Back Officessa sitten tehdään? Monelle tämä finanssialan yritysten toiminto on aika tuntematon käsite. Jere kertoo tyypillisen päivänsä sisältävän mm. päivittäisten tilitapahtumien tarkastamista, asiakkuuden hallintaan liittyvien dokumenttien täyttämistä ja tarkastamista, sijoitusinstrumenttien kaupankäynnin jatkoselvitysten ja tarkistusten tekoa, sisäistä ja ulkoista raportointia, yhteydenpitoa pankkeihin ja säilyttäjiin sekä ylipäätään erilaista päivittäistä, juoksevaa työtä, mitä asiakkaiden varojen hoitoon liittyy ja joita varainhoitajien kautta siirtyy Back Officen käsittelyyn.

Back Office onkin varainhoitoyhtiöiden selkäranka, jossa hallinnoidaan salkkujärjestelmää eli sitä, että kaikki asiakkaiden varat ovat oikein täsmäytetty ja muutokset tarkistettu ja jatkojalostettu sisäisesti tai ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Työ on monipuolista ja haastavaa, joka viikko oppii uutta. Jeren mukaan eniten muutoksia on tuonut viime vuosien voimakas digitalisoituminen, joka on muuttanut toiminnan arvopaperien täsmäytyksestä paperilla ja kynällä tehtynä lukuisten eri ohjelmistojen käyttöön ja hallintaan.

Indexiä Jere suosittelee työpaikkana, jos kokee toiminnan riippumattomuuden ja läpinäkyvyyden tärkeäksi. ”On kiva myydä sellaista, minkä tietää olevan varmasti aina asiakkaan edun mukaisesti ehdotettua ja toteutettua. Meillä on myös tosi kiva työporukka, viihdymme vapaa-ajallakin yhdessä”, kommentoi Jere.

Päivätyön lisäksi Jeren elämän täyttää edelleen jääkiekko – nyt vain eri roolissa. Jere toimii HIFK:n  juniorivalmentajana eli kaikki vapaa-aika kuluu tehokkaasti hallilla ja peleissä. Valmentamisen ja siihen liittyvien koulutusten myötä saa myös oppia työelämään tiimin toiminnasta ja erityisesti mentaalipuolen merkityksestä menestykseen niin työssä kuin elämässä ylipäätään.

Vastuullisuus

Olemme vastuullisia toimijoita niin sijoituspäätöksissä kuin sijoitustuotteiden valinnassakin.