Varainhoito

Varainhoitopalvelumme on suunnattu sijoittajalle, joka haluaa suunnitella ja toteuttaa varojensa hoitoa pitkäjänteisesti ja systemaattisesti. Indexin ammattilaiset huolehtivat sovitun sijoitusstrategian mukaisesti siitä, että sijoitukset on hajautettu maailmanlaajuisesti ja kustannustehokkaasti. Palvelumme on täydenvaltakirjan omaisuudenhoitoa eli niin sanottua ”avaimet käteen” -palvelua.

Varainhoito Indexillä

Sijoitusfilosofia

Sijoitusfilosofiamme kulmakiviä ovat: aika markkinoilla, ei markkina-ajoitus, riskit ovat aina yksilöllisiä sekä riippumattomuus sijoituskohdevalinnassa.

Sijoitusstrategiat

Olemme rakentaneet sijoitusstrategiamme sijoittajan tavoitteiden näkökulmasta ja niin, että voimme minimoida sijoitusaikaan liittyvää sijoittajan riskiä.

Indeksisijoittaminen

Index Varainhoito on perustamisestaan lähtien toteuttanut sijoituspäätöksensä pääasiassa pörssinoteeratuilla indeksiosuusrahastoilla eli etf:llä.

Raportointi

Raportoimme asiakkaillemme salkkumuutokset kuukausittaisilla, kattavilla raporteilla. Tarjoamme institutionaalisille sijoittajille myös koontiraportointipalveluita.

Yhteistyökumppanit

Varainhoidossa tarvitaan usein lisäpalveluita varsinaisen sijoitustoiminnan ja salkunhoidon lisäksi. Tarjoamme kattavat palvelut asiakkaillemme useiden yhteistyökumppaneidemme avulla.

Hinnoittelu

Sijoitusehdotusten yhteydessä avaamme varainhoidon kustannusrakenteen kokonaisuudessaan niin palveluiden kuin tuotekustannustenkin osalta, jotta asiakkaalla on mahdollisuus arvioida palvelumme ja ehdotuksen hyötyjä suhteessa kustannuksiin.

”Valitsin Indexin koska palvelu on kustannustehokasta, asiakasläheistä ja Index on riippumaton toimija”

Asiakas vuodesta 2015

”Pidän Indexin yksinkertaisesta ja läpinäkyvästä toimintamallista.”

Asiakas vuodesta 2020

”Index on ansainnut luottamukseni. Tiedottaa ja nostaa kriittiset asiat nopeasti esiin. Ymmärtää meidän pitkäjänteisen tavan toimia.”

Asiakas vuodesta 2018

”Suositelen Indexiä, koska toiminta on asiakasläheistä, palvelu nopeaa ja ystävällistä. Ammatillinen osaaminen vahvaa”

Asiakas vuodesta 2016

Alan kokeneimmat asiantuntijat

Indexiläisten kautta asiakkaillamme on käytössä alan kokeneimmat asiantuntijat. Vaikka olemme henkilömäärällä mitattuna pieni toimija, olemme keskittyneet ja erikoistuneet vain sijoitusneuvontaan ja varainhoitoon. Tämä alue on meidän erikoisosaamistamme ja keskimäärin asiantuntijamme ovat toimineet rahoitusalalla yli 20 vuotta. Oman osaamisen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme asiantuntijuutta sekä kansainvälisen että paikallisen yhteistyöverkostomme kautta, niin sijoittamisen kuin varallisuudensuunnittelunkin osa-alueilta.

Riippumattomuus

Index Varainhoito on täysin riippumaton varainhoitaja. Mitä tämä tarkoittaa?

Aidosti asiakkaan edun mukaista palvelua

Mielestämme markkinoilla on tarve toimijalle, joka tarjoaa täysin asiakkaan lähtökohdista ja aidosti asiakkaan edun mukaista sijoituspalvelua. Me emme usko lyhytjänteiseen, markkinoiden heilahteluiden mukaiseen kaupankäyntiin tai jatkuvaan uusien, kiinnostaviin markkinamahdollisuuksiin tarttuvien rahastojen tai sijoitustuotteiden kauppaamiseen. Lopputuloksena tämänkaltaisessa toiminnassa – vaikka se jännittävää onkin- on yleensä sekava sijoitussalkku, jossa on tartuttu hetkellisiin tilaisuuksiin, mutta kokonaisuuden hallinta on unohtunut. Me sen sijaan uskomme pitkäjänteiseen, kärsivälliseen ja jopa vähän tylsään sijoittamiseen. Tärkeintä on olla markkinoilla mukana mahdollisimman pitkäkestoisesti ja sitä kautta pitkällä aikavälillä tavoitella varoille hyvää tuottoa.

Me huolehdimme sinusta

Rainer Leinonen

varainhoitaja, partner

Kalle Anttila

toimitusjohtaja

Marjut Kaste

hallintojohtaja | Compliance Officer

Yksilöllistä ja laaja-alaista palvelua

Löydämme jokaiselle sijoittajalle sopivan sijoitusstrategian laajasta salkkuratkaisujen valikoimastamme. Näiden lisäksi on mahdollista myös räätälöidä asiakkaalle hänen näin halutessaan täysin yksilöllinen salkku. Osake- ja korkomarkkinoiden lisäksi kauttamme pääsee mukaan myös vaihtoehtoisiin sijoituskohteisiin.

Varainhoito-palveluihimme kuuluu myös kattava ja yksityiskohtainen salkkuraportointi, myös koontiraportit usealla eri varainhoitajalla hoidossa olevista salkuista. Laajan yhteistyökumppaniverkostomme kautta tarjoamme myös muita varainhoidon olennaisia palveluita, kuten verosuunnittelua, sijoitusyhtiön perustamisen ja kirjanpidon palveluita sekä erilaisia sijoitusanalyysipalveluita.