Miksi valita Index?

Riippumattomuus

Sijoituspäätöksiämme ohjaavat sijoitustuotteiden sopivuus asiakkaan tavoitteisiin ja arvoihin sekä sijoitustuotteen laadukkuus ja vaikutus hoidettavaan salkkukokonaisuuteen. Sijoitusehdotusten yhteydessä avaamme varainhoidon kustannusrakenteen kokonaisuudessaan niin palveluiden kuin tuotekustannustenkin osalta, jotta asiakkaalla on mahdollisuus arvioida palvelumme ja ehdotuksen hyötyjä suhteessa kustannuksiin. Indexin liiketoimintamalli on rakennettu yhtiön perustamisesta lähtien riippumattomuudelle niin, että Index ei vastaanota palkkionpalautuksia käyttämistään ja suosittelemistaan sijoitustuotteista. Näin vältämme eturistiriitatilanteiden syntymisen asiakkaiden ja Indexin välille.

Asiantuntijuus

Menestyksellinen sijoittaminen on tunteiden ja järjen liitto. Asiakkaillamme on käytössä alan kokeneimmat asiantuntijat. Keskimäärin indexiläiset ovat toimineet rahoitusalalla yli 20 vuotta. Keskitymme ja erikoistumme vain sijoitusneuvontaan ja varainhoitoon.  Oman osaamisen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme asiantuntijapalveluita sekä kansainvälisen että paikallisen yhteistyöverkostomme kautta, niin sijoittamisen kuin varallisuudensuunnittelunkin osa-alueilta.Olemme erikoistuneet indeksipohjaiseen sijoittamiseen ja valitsemme näkemyksemme mukaisesti parhaimmat sijoitusvaihtoehdot systemaattiseen sijoitusprosessiin pohjautuen.

Yksilöllisyys

Sijoitusneuvontamme ja varainhoitopalvelumme lähtevät aina siitä, että opimme ymmärtämään asiakkaamme tavoitteet, mieltymykset, kokemuksen sijoittajana, taloudellisen tilanteen sekä kyvyn ja halun kantaa sijoittamiseen liittyvää riskiä. Yksilöllinen tilanne edellyttää aina yksilöllisiä ratkaisuja. Tämän vuoksi keskitymme palveluidemme räätälöimiseen tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Asiakkaan etu on aina kaiken toimintamme lähtökohta. Henkilökohtainen varainhoitaja varmistaa jokaisen asiakkaan kohdalla suunnitelman toteuttamisen yhdessä sovitun mukaisesti.

”Valitsin Indexin koska palvelu on kustannustehokasta, asiakasläheistä ja Index on riippumaton toimija”

Asiakas vuodesta 2015

”Pidän Indexin yksinkertaisesta ja läpinäkyvästä toimintamallista.”

Asiakas vuodesta 2020

”Index on ansainnut luottamukseni. Tiedottaa ja nostaa kriittiset asiat nopeasti esiin. Ymmärtää meidän pitkäjänteisen tavan toimia.”

Asiakas vuodesta 2018

”Suositelen Indexiä, koska toiminta on asiakasläheistä, palvelu nopeaa ja ystävällistä. Ammatillinen osaaminen vahvaa”

Asiakas vuodesta 2016

Riippumattomuus

Index Varainhoito on täysin riippumaton varainhoitaja. Mitä tämä tarkoittaa?