Aika on nyt! Lyhyt Korko – korkeaa tuottoa turvallisesti

Turvallisina pidetyistä lyhyistä yritys- ja valtiolainoista on nyt saatavilla erittäin houkuttelevaa yli 4 % tuottoa. Olemme tehneet tähän tarkoitukseen sijoitusratkaisun, jota kutsumme nimellä Lyhyt Korko.

Miksi lyhyt korko?

Lyhyet korkosijoitukset tarjoavat täydellisen yhdistelmän: erittäin kilpailukykyinen tuotto minimaalisella riskillä. ETF-rahastoilla toteutettu lyhyen koron ratkaisumme mahdollistaa erittäin laajan hajautuksen korkean luottoluokituksen yritys- ja valtiolainoihin. Lyhyissä koroissa ei ole pitkän aikavälin epävarmuutta eivätkä ne ole herkkiä reagoimaan inflaatioon tai keskuspankkien koronnostoihin ja -laskuihin.

Joustavuus

ETF-rahastot ovat pörssilistattuja sijoituskohteita ja ne ovat ostettavissa sekä myytävissä pörssin aukioloaikana aivan kuten osakesijoituksetkin. Lyhyen koron salkku sopii sijoittajalle, joka haluaa hyvää tuottoa minimaalisella riskillä, parkkipaikkaa varoilleen tai odottelee hyviä ostohetkiä osakemarkkinoille. Osakemarkkinalle siirtyminen on helppoa, kun korkosijoituksista pääsee hetkessä eroon ja uudet sijoitukset ostettua välittömästi. 

Riskienhallinta

Monipuolinen ja hajautettu korkostrategia keskittyy korkealaatuisiin, lyhytaikaisiin kiinteätuottoisiin yritys- ja valtiolainoihin sijoittaviin ETF-rahastoihin. Yksittäisiä korkosijoituksia on satoja ja lähtökohtana on turvata pääomaasi. Sopivimmat ETF-rahastot on valittu tuhansien vaihtoehtojen joukosta ja niitä hoitaa useampi kansainvälinen iso rahastoyhtiö.

Räätälöinti

Oletpa sitten yksityissijoittaja tai yhteisö, strategiamme voidaan räätälöidä vastaamaan tuottotarpeitasi. Tuottotaso on säädettävissä 4 %:sta jopa 6 %:iin riskitasoa kasvattamalla.

 

Paras aika toimia on nyt. Lyhyen koron ratkaisumme onkin suunniteltu sijoittajalle, joka arvostaa turvaa, mutta myös hyvää tuottoa. Varainhoitajamme kertovat mielellään lisää ja auttavat räätälöimään tarpeidesi mukaisen ratkaisun.

Lisää tietoa tarjoamastamme Lyhyt Korko-sijoitusratkaisusta löydät täältä: 

https://indexvarainhoito.fi/varainhoito/sijoitusstrategiat/index-lyhyt-korko/

 

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä.