Index Varainhoito ja Portfolio ry aloittavat yhteistyön

Portfolio ry on sijoittamiseen ja varainhallintaan keskittyvä opiskelijajärjestö, jolla on jäseniä viidestä eri korkeakoulusta ja kymmenestä ainejärjestöstä. Portfolio ry:n tarkoituksena on edistää jäsenistönsä osaamista sijoitustoimintaa kohtaan. Index Varainhoito tarjoaa yhteistyön kautta koulutusta, käytännön oppia ja ymmärrystä sijoittamisen maailmaan –  ja haluaa omalta osaltaan kannustaa nuoria sijoittamisen pariin.

Portfolio ry aloitti toimintansa syksyllä 2020 ja on kerännyt jo jäsenistöä laajalti eri korkeakouluista. Sijoittaminen kiinnostaakin yhä enemmän myös opiskelijoita. Portfolio ry:n tarkoituksena on tuoda sijoittamisesta kiinnostuneet opiskelijat yhteen ja edistää jäsenien osaamista sijoittamiseen liittyen. Index Varainhoito on innolla mukana tässä tulevaisuuden sijoittajien kasvattamisessa.

Yhteistyömme puitteissa tarjoamme Portfolion jäsenille asiantuntijailtoja, joissa sijoitusammattilaisemme kertovat ajankohtaisia uutisia markkinoilta ja neuvovat sijoittamisen alkuun. Index Varainhoito on riippumattoman sijoittamisen asiantuntija, joten uskon, että tarjoamme objektiivista ja hyödyllistä tietoa opiskelijoille. Odotan yhteistyömme olevan antoisaa ja kantavan molempien osalta pitkälle”, kommentoi Index Varainhoidon varatoimitusjohtaja Petri Pohjanoksa.

 Yhteistyön myötä Index Varainhoidon tarjoama asiantuntijuus ja tuki on erittäin merkittävässä osassa suhteellisen nuoren järjestömme matkaa kohti tavoitettamme edistää jäsenistömme osaamista sijoittamista kohtaan, sekä saattaa jopa satoja korkeakouluopiskelijoita sijoittamisen pariin. Odotamme innolla yhteistyön alkamista ja ensimmäistä yhteistä tapahtumaamme” kertoo Portfolio ry:n perustaja ja puheenjohtaja Jaakko Salminen.

Sijoittaminen on yhteiskunnallisesti tärkeää toimintaa, joka Suomessa on vasta ottamassa ensiaskelia laajemmin koko kansan varallisuuden kasvattamisen työvälineeksi. Index Varainhoito haluaa olla edistämässä suomalaista sijoituskulttuuria erityisesti riippumattoman neuvonnan näkökulmasta. ”Meille yhteistyö opiskelijoiden ja nuorten sijoittajien kanssa on sekä kiinnostavaa että innostavaa. Hienoa, että Portfolio ry on perustettu ja opiskelijat itse ovat aloitteellisia sijoittamisen opiskelussa ja edistämisessä”, jatkaa Petri Pohjanoksa.