Index Varainhoidon toimitusjohtaja vaihtuu

Index Varainhoidon uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.6.2024 lähtien yhtiön varatoimitusjohtaja Kalle Anttila. Indexin toimitusjohtajana vuodesta 2019 lähtien toiminut Jukka Huuskonen siirtyy yhtiössä varatoimitusjohtajan tehtäviin.

Kalle Anttila on toiminut yhtiössä vuodesta 2021 lähtien operatiivisena johtana ja viime aikoina varatoimitusjohtajana. Ennen Indexiä Anttila teki pitkän, 21-vuotisen uran Danske Bank Varainhoidon palveluksessa ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus varainhoidon eri osa-alueista niin liiketoimintojen johtamisesta, salkunhoidosta, riskienhallinnasta kuin sijoitusneuvonnasta.

”Index Varainhoito on toiminut jo yli 10 vuotta suomalaisessa varainhoitokentässä johtavana riippumatonta varainhoitoa ja sijoitusneuvontaa tarjoavana yrityksenä. Olen erittäin innoissani saadessani mahdollisuuden luotsata Indexiä tästä eteenpäin. Yhdessä erittäin kokeneen ja ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa on mahtava jatkaa työtä asiakkaidemme hyödyksi. Samalla meillä on mielenkiintoisia suunnitelmia liiketoiminnan kehittämiseksi entistäkin laadukkaamman riippumattoman sijoituspalvelun tarjoamiseksi asiakkaillemme”, kertoo Anttila.

Lisätietoja:

Kalle Anttila
toimitusjohtaja
Index Varainhoito Oy
puh. +358 50 549 5771
kalle.anttila@indexvarainhoito.fi

 

Kallen esittelyn Indexin sivuilla löydät täältä.