Asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan olemme onnistuneet

Toteutimme marraskuussa jälleen asiakastyytyväisyystutkimuksen nettikyselynä. Suuri kiitos kaikille vastanneille! Voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla vain, jos ymmärrämme tarpeenne ja toiveenne. Kyselystä saimme paljon arvokasta palautetta, joka auttaa meitä kehittämään toimintaamme entistä parempaan suuntaan.

Riippumattomuus

on Indexin toiminnan ydinarvo ja kaikkea tekemistä määrittävä tekijä. Se erottaa meidät myös muista alan toimijoista. Asiakkaamme kokevat meidän olevan aidosti riippumaton toimija – yli 90 % vastaajista on tätä mieltä. Indexin toiminta koetaan myös erittäin vastuulliseksi.

Index ymmärtää asiakkaidensa tarpeet

Kyselystä kävi ilmi, että me indexiläiset ymmärrämme hyvin tai erittäin hyvin asiakkaidemme sijoitustarpeet ja osaamme myös tarjota erittäin hyvää henkilökohtaista palvelua. On suuri ilo kuulla, että olemme onnistuneet tässä! Menestyksekäs sijoittaminen lähtee aina siitä, että ymmärretään asiakkaan lähtökohdat, joista voidaan muodostaa relevantit tavoitteet. Ilman läsnä olevaa ja paneutunutta asiakaspalvelua tämä ei ole mahdollista.

”Index on luotettava ja suhtautuu asiakkaan tarpeisiin vakavasti”  – palaute kyselyssämme

Meitä suositellaan mielellään

On ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme voivat kokea Index Varainhoidon olevan sellaista palvelua tarjoava yritys, jonka asiakkaina he haluavat pysyä. Tutkimuksemme mukaan Indexin asiakkaat suosittelevat myös mielellään palveluitamme eteenpäin.

”Suosittelen muillekin, koska kysymyksessä on riippumaton, ammattimaista sijoitustoimintaa harjoittava yritys. Kustannustehokas ja sijoittamisen yleiset haasteet huomioituna suhteellisesti huolettomampi pitkäjänteisen sijoittamisen vaihtoehto”  – palaute kyselyssämme

Tulemme toteuttamaan asiakaskyselyn jälleen loppuvuodesta ja toivomme että saamme taas mahdollisimman paljon palautetta, joka on toimintamme jatkuvassa kehittämisessä ehdottoman tärkeää.

Jos et tällä kertaa ehtinyt vastata kyselyymme, mutta haluaisit jättää palautetta toiminnastamme, olethan yhteydessä minuun koska vain!

Kalle Anttila
varatoimitusjohtaja
kalle.anttila@indexvarainhoito.fi