Ossi Keskisarja

Ossi Keskisarja

varainhoitaja (sidonnaisasiamies)
+358 40 920 8806
ossi.keskisarja@indexvarainhoito.fi

Ossi Keskisarja toimii henkilökohtaisena varainhoitajana yhteisö- ja yksityisasiakkaille Turussa. Hän on koulutukseltaan ekonomi ja erikoistunut kauppakorkeakouluopintojensa aikana ja myöhemmin urallaan rahoitukseen sekä sijoitusstrategioihin. Keskisarjalla on tänä päivänä vastuullaan mm. kunnioitetun ja perinteikkään Turun Yliopistosäätiön indeksisijoitukset.

Rahoitusalalla Ossi on ollut töissä yli kymmenen vuotta. Sijoitustoiminnasta hänellä on kokemusta 15 vuotta, josta asiakasvarojen sijoittamista yhdeksän vuotta. Omaisuudenhoidon parissa Keskisarja työskenteli viimeksi Turun OP Privatessa salkunhoitajana. Tätä ennen hän toimi ALM Partnersilla pankkianalyytikkona.

Keskisarjalla ei ole tapana kaunistella asioita, vaan hän kertoo faktat ja mielipiteensä suoraan. Asiakkaan sijoitustoiminnan tavoitteiden ja hänen riskin sietokyvyn selvittäminen, mukaan lukien varallisuuden kokonaisvaltainen analysointi, ovat asiakassuhteen alussa lähtökohdat, joita ei voi tarpeeksi korostaa ja joista ei myöskään voi tinkiä. Lisäksi perusteellinen hajautus sekä aidosti kannustimista riippumaton varojen sijoittaminen ovat avainasemassa asiakkaan parhaan tuoton saavuttamiseen, ja sitä kautta luottamuksen vahvistumiseen.

Takaisin