Yksilöllisyys

Neuvontamme lähtee aina siitä, että ymmärrämme asiakkaan tavoitteet, mieltymykset, kokemuksen sijoittajana, taloudellisen tilanteen sekä kyvyn ja halun kantaa sijoittamiseen liittyvää riskiä. Yksilölliset tarpeet edellyttävät aina yksilöllisiä ratkaisuja. Tämän vuoksi keskitymme palveluidemme räätälöimiseen asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Riippumattomuus

Indexissä riippumattomuus tarkoittaa asiakkaan edun ajamista tekojen kautta. Sijoituspäätökset perustuvat aina niiden sopivuuteen valittuun sijoitusstrategiaan ja asiakkaan mieltymyksiin. Emme vastaanota palkkionpalautuksia eli neuvontamme on aina asiakkaan edun mukaista, ei omien palkkioiden ohjaamaa. Emme myöskään myy omia sijoitustuotteita vaan käytämme maailman johtavien varainhoitoyhtiöiden riippumattomia etf-tuotteita sijoituspäätöksissä. Riippumattomuus on ollut Indexin kantava arvo jo vuodesta 2013 lähtien.

Asiantuntijuus

Menestyksellinen sijoittaminen on tunteiden ja järjen liitto. Asiakkaillamme on käytössä alan kokeneimmat asiantuntijat. Keskimäärin indexiläiset ovat toimineet rahoitusalalla yli 20 vuotta. Keskitymme vain sijoitusneuvontaan ja varainhoitoon.  Oman osaamisen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme asiantuntijapalveluita sekä kansainvälisen että paikallisen yhteistyöverkostomme kautta, niin sijoittamisen kuin varallisuudensuunnittelunkin osa-alueilta.